Tuesday, June 12, 2012

Renkli Yaka'lar yaptımm :)

Renklerin moda olduğu bu sezonda yakalardada canlı renkler kullanmaya devam ediyorum.Yarısının farklı renkte olduğu bu yakalar bence oldukça farklı ve tarz oldular.Daha bir çok renk kombini yaparak ortaya farklı modeller çıkartmaya devam ediyorum.Bu modellerde tercihimi sadelikten yana kulladım ve sadece zımbalardan kullandım ama yeni gelen yakalar çok daha süslü olucaklar.







4 comments:

  1. yakalarına bayıldıım beni resmen yaka'ladılar :)) ama modapikten baktım da sanki fiyatları biraz pahalı :( ama değer giibi de gözüküyor.. başarıların umarım hep böyle güzelce devam eder :)

    ReplyDelete
  2. Merhabaa :) Çok teşekkür ederimmm beğenmene çok sevindimm :) Şimdi biraz uzun olucak yazacağım şey ama açıklamazsam rahat edemem.Fiyatlarım bence çok normal 45-55 arası görmüşsün zaten:) Bunların hepsını ben dikiyorum ütülüyotum işliyorum yani baya bir emek harcıyorum.Malzemelerin bazılarını yurtdışından sipariş veriyorum.Ürünleri verdiği heryer farklı komisyon alıyorlar bana aslında nerdeyse yarısı kalıyor o ücretin.Bir zara topshop gibi fabrika çıkışı ürünle aynı fiyata satıyorum ki bunlar tasarım yani sayılı üretilen ürünle fabrika çıkışı ürün ayı fiyat düşünsene.İsim vermek istemem ama bu işi yapan birkaç kişi 100den yukarı fiyatlara satıyorlar ben onlara şaşıyorum esas:) Benim emeğimin yarısı bile olmayan ürünler hemde sırf adı tasarım olduğu için fiyat yükseltiyorlar:)
    Bilmiyorum anlatabildimmi :) eğer çok beğendiğim bir ürün varsada hertürlü indirim yaparım :)

    ReplyDelete
  3. şimdiye kadar gördüğüm en güzel yakalar !!! bir çok yaka yapan arkadaşım ve tanıdığım insanlar var fiyatlar yaptıkları yakalara göre çok fazla ve dediğin gibi 60,70 tl civarında ama seninkiler hem göz dolduruyor hemde deger bu ürünler bu fiyatta dedirtiyor :) ellerine saglık :)

    ReplyDelete